Coronavirus: Informatie over de maatregelen om ondernemers de helpen

Het coronavirus houdt de hele wereld in zijn greep. Ook in Nederland zijn inmiddels veel maatregelen genomen die het sociaal en economisch verkeer enorm belemmeren, dit heeft zowel privé als zakelijk veel impact. Het belangrijkste vind ik nu dat we allemaal gezond uit deze crisis komen. Ik hoop van harte dat jij met jouw naasten gezond blijven.

De onzekerheid en eventuele financiële gevolgen kunnen ook stress geven; deze kan ik helaas niet wegnemen. Wel hoop ik met dit bericht duidelijkheid te verschaffen voor welke steunmaatregelen jij met je bedrijf in aanmerking zou kunnen komen.

Hieronder vind je een link naar een website waarop alle steunmaatregelen voor ondernemers worden bijgehouden. De informatie is volledig en actueel.

Deze website wordt bijgehouden door een groep ondernemers uit de financiële- en marketingsector. Zij werken er belangeloos aan mee om informatie actueel en helder op een rij te zetten. Een van de financieel deskundigen is een collega NOAB-lid, Monique Wientjes. Heel veel dank voor het werk dat jullie doen. Ik hoop dat veel ondernemers hun voordeel kunnen doen met de informatie.