06-11017287

info@boomboekhouderij.nl

Al in mijn kindertijd was ik met fotografie bezig, altijd op pad met m’n camera en had zelfs een doka op m’n slaapkamer. Toen het moment kwam om te kiezen welke vervolgopleiding ik ging doen heb ik voor de optiek gekozen, daar begonnen we met de werking van het fototoestel. Na verschillende omzwervingen ben ik op mijn 50e met de Fotovakschool begonnen en mag ik me sinds 6 juni 2015 vakfotograaf noemen en zo is de cirkel rond en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

In de fotografie kan ik m’n creatieve ei kwijt en heb daarnaast toch contact met mensen, want ik ben en blijf een mensen mens.
Naast foto-opdrachten vind ik het heel inspirerend om anderen wat te leren, het geven van workshops en cursussenis voor mij dan ook een mooie aanvulling op de fotografie.
Heel leuk is de workshops smartphone fotografie, super leuk om te gebruiken voor een kinderfeestje. 

https://www.foto-n-zo.nl/