Frouke Ringenoldus

Frouke Ringenoldus foto-N-zo

Mijn specialiteit is het maken van portretten. Hier geef ik bij voorkeur een ludieke twist aan. Zo heb ik een personal organiser in chaos gezet met haar handen in het haar, iemand die quilts maakt van Afrikaanse stoffen, de quilt uitgespreid over de lounge bank in de tuin en de maakster als een diva erop. Wil je het meer zakelijk; ik maak ook professionele LinkedIn portretten.
Daarnaast geef ik fotografie cursussen voor volwassenen en voor kinderen. Tijdens de cursus probeer ik mensen enthousiast te maken voor de fotografie. De bijeenkomsten zijn leerzaam, praktisch en ongedwongen.
Of het nu gaat om een cursus of een fotoshoot, mijn moto is: fotografie = Plezier voor iedereen. (Want ik snap het helemaal dat je niet graag op de foto wilt, dat wil ik ook niet.)
Wil je zien wat ik zoal gemaakt heb, neem dan eens een kijkje op m’n website of like m’n facebookpagina dan krijg je iedere week de foto van de week te zien.