06-11017287

info@boomboekhouderij.nl

Over Hanneke

Wie is Hanneke Boom?

Na lange tijd gewerkt te hebben als verpleegkundig manager in verschillende ziekenhuizen heb ik een aantal jaren geleden de overstap gemaakt naar de financiële dienstverlening. Ik verzorg al enige tijd de boekhouding voor verschillende verenigingen, organisaties en bedrijven. Het geeft mij veel voldoening om mensen op weg te helpen bij het verbeteren van financiële processen. Daarom ben ik gerichte opleidingen gaan volgen en met succes afgesloten.

Ik ben in het bezit van de diploma’s Houder Administratiekantoor en RB Belastingconsulent en daarnaast heb ik diverse NOAB-trainingen gevolgd. 

Ik woon met mijn gezin, man en twee dochters, met veel plezier in Vleuten. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Vooral vogels kijken is erg ontspannend.

Mijn kernwaarden zijn: Doorzettingsvermogen | Gedegenheid | Persoonlijke aandacht | Optimisme.

Focus op samenwerking

Ik help je graag met de boekhouding van jouw onderneming en geef je persoonlijk advies waar jouw onderneming beter van wordt. Natuurlijk neem ik je het minder leuke werk uit handen.

De samenwerking is vooral gericht op:

  • een overzichtelijke boekhouding
  • zicht krijgen op hoe jouw bedrijf er voor staat
  • het nemen van de juiste beslissingen in het belang van jouw bedrijf.

Professioneel en uitgebreid netwerk

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van financieel en fiscaal experts in de regio. Dit zorgt ervoor dat ik ook kan helpen wanneer het complexere zaken betreft. Als ik zelf het antwoord niet weet, dan zorg ik er wel voor dat ik er achter kom. Ik ben pas tevreden als we samen voor jouw bedrijf het maximale er uitgehaald hebben. Ook heb ik voor jouw een interessant netwerk van bedrijven die dienstverlenend zijn aan ondernemers. Denk hierbij aan sales, grafisch vormgeving, webdesign, tekstschrijven, autobelettering en fotografie. Hier kan jij je voordeel mee doen.