06-11017287

info@boomboekhouderij.nl

Pensioenen en arbeidsongeschiktheidsproducten zijn complexe producten en spreken in het geheel niet tot de verbeelding. Ze kosten veel geld en je hebt er pas in de toekomst, of misschien wel nooit, plezier van. Toch is zo’n appeltje voor de dorst geen overbodige luxe meer, in een maatschappij waarin de overheid steeds vaker terugtreedt.

De materie inzichtelijk een aanspreekbaar maken, is voor mij een drijfveer. Een goed inzicht in de wensen en doelen van mijn cliënten is een uitgangspunt. Het is voor mij van groot belang dat mijn cliënten écht iets hebben aan mijn oplossingen. Het bieden van inzicht, oplossingen, nadere gedachtebepalingen of het voorkomen van (fiscale) claims. Indien gewenst bemiddel ik in verzekeringsproducten. Graag ben ik van toegevoegde waarde.

https://pensioennext.nl/francis-van-hout/